lieya
Rules: It's harder than it looks! Copy to your own post, erase my answers, enter yours and tag people you want. Use the first letter of your name to answer each of the following questions. They have to be real; nothing made up! If the person before you had the same first initial, you must use different answers. You cannot use any word twice and you can't use your name for the boy/girl name question.


Tag nie dari elia (cik ngah),makan 3-4 hari gak nak wat) tapi at least buat jugakkan.
Yolah mcm2 malsalah yg timbul ,2 yg lambat nak jawap 2
kekekekkek.Jangan mare yea.


1. What is your name ?
Julia bt Jamalludin


2. A four letter word :
Jari

3. A boy's name :
Jamil (Adik)

4. A girl's name :
Juliana ( kawan dr umur 6 tahun sampai skrg)

5. An occupation :
Juruaudit ( dulu berangan nak keje nie,x dapat pun)

6. A color :
Jingga

7. Something you'll wear:
Jamtanggan

8. A food :
Jambu (makanan yg boleh masuk kat tekak ketika mengandung)

9. Something found in the bathroom:
Jam ( kat toilet ade jam ke?)

10. A place :
Jepun (dulu berangan kalo dapat pakwe jepun bestnyerrr)

11. A reason for being late :
Jemmmmmmmmmmm

12. Something you'd shout :
Jangannn!!!!!!!!!!!!!!!! (pada anak dara yang sorang 2 )

13. A movie title :
Jurasic Park ( x pernah tengok pun, lagi pun jln cite boring kekekke)

14. Something you drink :
Jus Apple

15. A musical group :

Jinbara

16. An animal :
Jaws (hentam jerlah yea,janji buat.Hahahha)

17. A street name:
Jalan Jambu

18. A type of car:
Jaguar?

19. Title of a song:
Jangan diucap selamat tinggal ( penyanyinyer aku dah lupe,lagu nie tangkap leleh gak.hahhhaha)

Akhirnyer siap gak setelah memerah otak, untuk cube menjawap.

K, tag nie nak dilanjutkan kepada
1.Kak ain
2.Ain adreana
3.Kak Nliza muar
4.Cik meme

0 Responses

Post a Comment