lieya
Anak dara kesayangan berposing di pagi raya.


Wawa berposing bersama usu di pagi raya



Wawa bersama - sama makcik dan sepupunyer
lieya
Aksi wawa berposing sakan.Nie dah nak balik dah.

Nie tempat tdo kami .De Idaman Chalet.

lieya
Abaikan tanggan gebu n sampah dibelakang 2 yer.kekekkeke

lieya

Wawa dah x sabar2 nak ke pantai,nak main pasir,Letak jer beg,rehat dalam sejam,terus jer dia terus main pasir.Kiteorg nie jarang g pantai2,Lieya n Family lagi suka kalo g mandi air terjun dari pegi pantai.@ yang dia x sabar2 nak kuar tengok pantai 2.
lieya


Gambar2 nie semua kire dalam 2 minggu lepas,gambar di Teluk Senangin, Perak.
Bercuti2 Malaysia ngan Mr Hubby n kawan2nyer (satu jabatan).Masa 2 lieya kurang sihat,(x tau dah mengandung) tapi gagahkan diri pergi jugak,yelah lieya nie kalo dapat berjalan,dari x sihat,sihatkan jugaklah diri nie.kekekkekke
lieya
Memang lama x tulis n3 kat ,naik berhabuk kat 'umah' nie.hehehhe.Badan tuan umah nie kurang sedap kebelakangan nie,Hampir sebulan melawan perasaan,akhirnyer bile g jumpe doktor, lieya di sahkan mengandung dua bulan.Laaaaaaaa patutpun asyik muntah tiap2 pagi,petang n malam (ingatkan badan masuk angin,nasib baik x g urut satu badan)kekekekk.Dahsyat tul,nie masih lagi dlm keadaan yg kurang bermaya, kali nie alahan lagi teruk pagi,petang,siang,malam muntah.(masa wawa dulu morning sickness jer)Harap2 alahan nie cepatlah berakhir menjelang 1 bulan lagi, memang x daya.Masak pun x boleh,rasanyer hampir sebulan dah x masuk dapur,umah pulak skit lagi mcm tongkang pecah.Hahahahah.Semua serba serbi malas,termasuklah nak masukan n3 kat blog nie.


lieya
Rules: It's harder than it looks! Copy to your own post, erase my answers, enter yours and tag people you want. Use the first letter of your name to answer each of the following questions. They have to be real; nothing made up! If the person before you had the same first initial, you must use different answers. You cannot use any word twice and you can't use your name for the boy/girl name question.


Tag nie dari elia (cik ngah),makan 3-4 hari gak nak wat) tapi at least buat jugakkan.
Yolah mcm2 malsalah yg timbul ,2 yg lambat nak jawap 2
kekekekkek.Jangan mare yea.


1. What is your name ?
Julia bt Jamalludin


2. A four letter word :
Jari

3. A boy's name :
Jamil (Adik)

4. A girl's name :
Juliana ( kawan dr umur 6 tahun sampai skrg)

5. An occupation :
Juruaudit ( dulu berangan nak keje nie,x dapat pun)

6. A color :
Jingga

7. Something you'll wear:
Jamtanggan

8. A food :
Jambu (makanan yg boleh masuk kat tekak ketika mengandung)

9. Something found in the bathroom:
Jam ( kat toilet ade jam ke?)

10. A place :
Jepun (dulu berangan kalo dapat pakwe jepun bestnyerrr)

11. A reason for being late :
Jemmmmmmmmmmm

12. Something you'd shout :
Jangannn!!!!!!!!!!!!!!!! (pada anak dara yang sorang 2 )

13. A movie title :
Jurasic Park ( x pernah tengok pun, lagi pun jln cite boring kekekke)

14. Something you drink :
Jus Apple

15. A musical group :

Jinbara

16. An animal :
Jaws (hentam jerlah yea,janji buat.Hahahha)

17. A street name:
Jalan Jambu

18. A type of car:
Jaguar?

19. Title of a song:
Jangan diucap selamat tinggal ( penyanyinyer aku dah lupe,lagu nie tangkap leleh gak.hahhhaha)

Akhirnyer siap gak setelah memerah otak, untuk cube menjawap.

K, tag nie nak dilanjutkan kepada
1.Kak ain
2.Ain adreana
3.Kak Nliza muar
4.Cik meme